DJ met Saxofonist; een bijzondere verassing voor jullie gasten.

De Saxofonist voegt een extra dimensie toe aan de muziek, hij improviseert op de beats van de DJ. De DJ en saxofonist werken daardoor goed met elkaar samen. Visueel is dit natuurlijk ook aantrekkelijk, de saxofonist heeft de ruimte om zich tussen de gasten te mengen. Hierdoor zal julie feest een extra inpuls krijgen.

Vooraf kunnen jullie ons julie muziekwensen kenbaar maken, de DJ zal zich aanpassen aan jullie wensen en ervoor zorgen dat de Saxofonist hierop kan improviseren. Gedurende het feest speelt de saxofonist een aantal sets mee met de DJ. De saxofonist speelt mee met alle genres muziek maar de voorkeur ligt wel bij dance beats.

Bruiloft met DJ bij Landgoed Waterland

Kies voor de zekerheid van een fantastisch huwelijksfeest

  • Jullie wensen staan centraal.
  • Ervaren DJ’s met minimaal vijf jaar bruiloft-ervaring.
  • Custom made, super chique DJ meubels en apparatuur.
  • Vooraf geven wij een privé demonstratie in onze demoruimte.
  • Meer dan 15 DJ’s, dus altijd een back-up DJ beschikbaar in geval van calamiteiten.
  • Meer dan twintig jaar allround bruiloft-ervaring op meer dan 150 locaties in Nederland

Prijslijst
downloaden

Een overzicht met de mogelijkheden en bijbehorende prijzen voor een fantastisch huwelijksfeest ontvang je van ons per email. Wij controleren dan vooraf gelijk wij nog beschikbaar zijn voor jullie feest.

Persoonlijke demo
aanvragen

Graag nodigen wij iedereen geheel vrijblijvend uit in onze demonstratie ruimte voor een persoonlijk advies. We kunnen hier alle wensen doornemen, en onze mogelijkheden voor het feest laten zien en horen en deze afstemmen op het feest en feestlocatie.