Bruiloft DJ spreekt de huidige generatie optimaal aan

Zijn jullie op zoek naar een bruiloft DJ, om vanaf het begin voor spektakel te zorgen of de avond juist rustig op te bouwen? Wij zorgen voor een ervaren DJ die weet wat het is om de dansvloer vol te draaien, of zorgt voor de achtergrondmuziek waar jullie geen omkijken naar wensen te hebben. Weten jullie al goed naar welk type bruiloft DJ jullie op zoek zijn, of wens je juist advies op dit gebied? Wij zijn je er graag mee van dienst.

Ontdek onze mogelijkheden,
laat je inspireren en organiseer een bijzondere bruiloft

DJ Shows

DJ met hits van nu

Onze bruiloft DJ kan jullie van dienst zijn binnen uiteenlopende genres, van de muziek van nu uit de Top 40 tot aan disco en bijvoorbeeld house of een ander thema. We zorgen op die manier voor de ideale muzikale aankleding van jullie bruiloftsfeest, desgewenst uiteraard op basis van verzoekjes. Een bruiloft DJ zorgt direct vanaf het eerste moment voor de juiste sfeer en kan de avond netjes opbouwen of juist zorgen voor een constante stroom hits waar geen einde aan lijkt te komen.

Bruiloft organiseren

Opbouw van de muziek

Een bruiloft DJ weet als geen ander hoe hij de dansvloer vol kan draaien, direct vanaf het begin of op het moment dat de avond begint te vorderen. Hebben verschillende gasten de kans gehad om jullie mooie woorden toe te spreken en wordt het tijd voor een dansje of een waar spektakel inclusief professionele verlichting? De bruiloft DJ zorgt voor de juiste opbouw en schakelt bijvoorbeeld een verlichte dansvloer in, zodat een ieder weet dat het tijd wordt om de voetjes van de vloer te gooien.

Bruiloft Duin en Kruidberg

Voordelige bruiloft dj

 Bovendien hoeft een bruiloft DJ niet eens veel te kosten, jullie kunnen daar dankzij onze scherpe tarieven heel voordelig gebruik van maken. We zorgen ervoor dat we onze DJ’s op een efficiënte wijze inzetten voor het grote aantal klanten dat we van dienst zijn. Hierdoor betalen jullie een scherp tarief, op de mooiste dag van jullie leven. Je kunt daardoor een bruiloft DJ boeken, ook binnen een beperkt budget.

Met ervaring en enthousiasme,
al meer dan 15 jaar de keuze van vele bruidsparen.

15

Enthousiaste DJ’s

32.357

Tracks in onze muziekcollectie

161

Bezochte feestlocaties

1141

Succesvolle huwelijksfeesten

Prijslijst
downloaden

Benieuwd naar de tarieven van een bruiloft DJ of wat je qua aankleding en apparatuur van ons kunt verwachten? Een overzicht met de mogelijkheden en bijbehorende prijzen voor een fantastisch huwelijksfeest ontvang je van ons per email.

Persoonlijke demo
aanvragen

Graag nodigen wij iedereen geheel vrijblijvend uit in onze demonstratie ruimte voor een persoonlijk advies. We kunnen hier alle wensen doornemen, en onze mogelijkheden voor het feest laten zien en horen en deze afstemmen op het feest en feestlocatie.