Bruiloft organiseren met een DJ en verlichting

Wil je een voordelige bruiloft organiseren, met een DJ voor de muziek en professionele verlichting voor de sfeer en aankleding? Wij zorgen voor de verhuur van apparatuur van A-merken, terwijl je daar aan de andere kant een scherpe prijs voor betaalt. De combinatie hiervan draagt bij aan een geweldig feest op jullie bruiloft, zonder dat dit een groot deel van het budget op zal slokken. We helpen de bruiloft organiseren, of kunnen vooraf inspireren met de muziekkennis van onze DJ’s.

Organiseer je eigen bruiloft,
laat je inspireren en organiseer een bijzonder huwelijksfeest

DJ Shows

Bruiloft met ervaren DJ

Willen jullie een bruiloft organiseren met een ervaren DJ, die thuis is in de verschillende genres en daarnaast op de juiste wijze om weet te gaan met verzoeknummers? Hebben jullie zelf nummers die jullie graag willen horen, of hebben de gasten een goede muzieksmaak? Onze ervaren DJ’s spelen daar goed op in en zorgen voor de juiste muzikale begeleiding tijdens de avond. Je kunt op die manier eenvoudig een bruiloft organiseren waarbij je niets aan het toeval hoeft over te laten, we kunnen zowel de muziek als de verlichting voor je uit handen nemen

DJ Bruiloft huwelijsfeest met DJ

Verlichting op de locatie

Wil je de bruiloft organiseren met een DJ en er daarnaast ook voor zorgen dat er op de verlichting niets aan te merken valt? Je kunt uitstekend gebruik maken van onze discoverlichting, net als bijvoorbeeld een verlichte dansvloer. Dit laatste is steevast een succes tijdens iedere bruiloft, het zorgt ervoor dat zelfs de meest stijve en stugge gasten toch een dansje zullen wagen. Je kunt op die manier een geslaagde bruiloft organiseren, die een prachtige start van jullie officiële leven samen zal betekenen.

Bruiloft DJ voor jullie trouwfeest

Voordelige bruiloft met een DJ

Wil je een bruiloft organiseren met een DJ en professionele verlichting, zonder dat je daar aan de andere kant een hoge prijs voor betaalt? Wij zorgen op een voordelige wijze voor professionele apparatuur, zowel op het gebied van geluid als licht. Daarnaast zorgen we voor een ervaren DJ die jullie goed van dienst kan zijn met verzoeknummers of juist muziek binnen een bepaald thema of een bepaald genre. Wil je een bruiloft organiseren en zoek je naar de juiste ondersteuning op het gebied van licht en geluid? Wij helpen je graag!

Prijslijst
downloaden

Wil je een bruiloft organiseren en zoek je naar de juiste ondersteuning op het gebied van licht en geluid? Een overzicht met de mogelijkheden en bijbehorende prijzen voor een fantastisch huwelijksfeest ontvang je van ons per email.

Persoonlijke demo
aanvragen

Graag nodigen wij iedereen geheel vrijblijvend uit in onze demonstratie ruimte voor een persoonlijk advies. We kunnen hier alle wensen doornemen, en onze mogelijkheden voor het feest laten zien en horen en deze afstemmen op het feest en feestlocatie.