DJ op je huwelijksfeest met jullie favoriete muziek

Wil je gebruik maken van een DJ op je huwelijksfeest, zodat er in alle muziekgenres lekkere dansbare muziek gedraaid die jullie gasten aanspreken? De DJ draait de hits van nu, gaat in op specifieke verzoekjes of zorgt er binnen het thema voor dat werkelijk alles aan bod komt, van oude disco tot de de huidige top 40. Hebben jullie al een goed beeld van de muziek die de DJ op jullie huwelijksfeest kan draaien, of kunnen jullie aan de andere kant wel wat inspiratie van een professional gebruiken?

Ontdek onze mogelijkheden,
laat je inspireren en organiseer een bijzonder feest

DJ Shows

Ervaren DJ boeken

Je kunt een ervaren DJ voor je huwelijksfeest boeken, die weet wat het is om op de mooiste dag van jullie leven te draaien. Jullie zijn het stralende middelpunt, dankzij de geslaagde keuzes van de DJ zullen jullie samen met de gasten maximaal genieten van deze heerlijke avond. Willen jullie daarnaast tevens gebruik maken van bijvoorbeeld discoverlichting voor een spetterende lichtshow, of andere A-merk apparatuur?Uiteraard rekenen we scherpe tarieven voor een DJ op je huwelijksfeest, zodat er bovendien voldoende budget overblijft.

DJ Huwelijksfeest Duin en Kruidberg

De muziek tijdens het huwelijksfeest

Uiteraard zorgen onze DJ’s op een huwelijksfeest voor de juiste opbouw, met ruimte voor de bekende ‘stukjes’ en een opbouw die langzamerhand meer gasten naar de dansvloer weet te trekken. We denken graag met jullie mee over de inzet van een DJ tijdens het huwelijksfeest en de overige elementen binnen de sfeer en aankleding van de accommodatie. Op die manier kunnen jullie rekenen op een geweldig spektakel, of een heerlijk feest waarbij je nergens omkijken naar hebt.

Bruiloft Duin en Kruidberg

Verzoeknummers of een thema

Uiteraard kan een DJ op jullie huwelijksfeest zich volledig aan jullie wensen aanpassen. Is er sprake van specifieke verzoeknummers of hebben de gasten wellicht een goede muzieksmaak? De DJ mixt de platen moeiteloos in en zorgt er tijdens het huwelijksfeest voor dat een ieder zich prettig voelt op de dansvloer. Hebben jullie een bepaald thema of een genre voor de muziek in gedachten? De DJ op het huwelijksfeest zorgt voor een playlist op basis van deze wensen, zodat de muziek optimaal bijdraagt aan de sfeer die jullie willen creëren.

Met ervaring en enthousiasme,
al meer dan 15 jaar de keuze van vele bruidsparen.

Wij beschikken over ervaren DJ’s voor een huwelijksfeest. Dit betekent dat zij aanvoelen wat er nodig is om een fantastisch huwelijksfeest te creëren. Een DJ die allround muziek draait en gegarandeerd zorgt voor een volle dansvloer. Zo weten jullie zeker dat alle gasten zich vermaken.

15

Enthousiaste DJ’s

32.357

Tracks in onze muziekcollectie

161

Bezochte feestlocaties

1141

Succesvolle huwelijksfeesten

Prijslijst
downloaden

Benieuwd naar de tarieven of ervaring van onze DJ’s voor een huwelijksfeest? Een overzicht met de mogelijkheden en bijbehorende prijzen voor een fantastisch huwelijksfeest ontvang je van ons per email.

Persoonlijke demo
aanvragen

Graag nodigen wij iedereen geheel vrijblijvend uit in onze demonstratie ruimte voor een persoonlijk advies. We kunnen hier alle wensen doornemen, en onze mogelijkheden voor het feest laten zien en horen en deze afstemmen op het feest en feestlocatie.