DJ op je bruiloft wint sterk aan populariteit

De DJ op je bruiloft wint de laatste jaren sterk aan populariteit, steeds meer stellen maken niet langer gebruik van de traditionele band. Ze voorkomen op die manier de pauzes en hoge kosten voor de band, terwijl de DJ in allerlei genres thuis is en gedurende zijn of haar optreden bovendien geen pauze in zal lassen. Een bruiloft op je bruiloft lijkt wat dat betreft een uitstekende keuze, ook bij een beperkt budget.

Ontdek onze mogelijkheden,
laat je inspireren en organiseer een bijzonder feest

DJ Shows

DJ in plaats van een band

Een DJ op je bruiloft vormt een goed alternatief voor een band, die over het algemeen om een behoorlijke investering vraagt.  Een DJ draait muziek binnen diverse genres, eventueel in combinatie met een saxofonist. Een DJ op je bruiloft is voordelig en zorgt voor een ideale muzikale aankleding tijdens de bruiloft of receptie. Sterker nog, met een voordelige DJ blijft er budget over voor bijvoorbeeld extra verlichting of andere vormen van aankleding

Bruiloft DJ voor jullie trouwfeest

Voordelige DJ huren

Wil je een DJ op je bruiloft? Je kunt deze heel voordelig online boeken, je hoeft daar vandaag de dag de deur niet eens meer voor uit. Het is voldoende om online aan te geven dat jullie een DJ willen huren, in combinatie met de gewenste datum en de aanvangstijd van het feest. De DJ zorgt vooraf voor een gesprek over de te draaien muziek, of zal jullie tijdens de avond zelf van dienst zijn met de diverse verzoekjes.

Bruiloft DJ

DJ op een bruiloft

Een DJ op een bruiloft valt wat dat betreft niet meer weg te denken en lijkt de traditionele bandjes steeds verder aan de kant te zetten. De DJ zorgt voor de muziek die jullie en de gasten graag willen horen, zonder pauze en zonder de hoge kosten die daar anders bij komen kijken. Een Dj op je bruiloft is hip, veelzijdig qua muziek op alle feestlocaties te realiseren, en staat garant voor een een geslaagd feest voor alle leeftijden.

Waarom Raphael van der Vaart en Silvie Meis kozen voor onze DJ

Een ervaren allround DJ op je bruiloft zorgt voor een volle dansvloer. Celebration heeft zeer ervaren bruiloft DJ’s. Dit betekent dat zij aanvoelen wat er nodig is om een fantastische feestavond te creëren.  Zo weten jullie zeker dat alle gasten zich vermaken.

Enthousiaste reacties. Daar worden we blij van.

Jeroen en Brendie

We willen je nogmaals bedanken voor een fantastische avond!! We hebben genoten, van het begin tot het eind!! En super hoe je met mijn zoon Teun bezig was, je hebt een jongetje de avond van zijn leven bezorgd!! En zijn papa ook..Kippenvel en tranen in mijn ogen..

Dank, dank, dank.. En nu sparen maar..

Jeroen en BrendieBruiloft SunSeaBar Wijk aan Zee
Karin en Michel

Omdat we vrij snel na ons huwelijk op reis zijn gegaan hebben we nog niet de kans gehad je te bedanken voor de superavond die wij hebben gehad op Waterland. Jij als DJ hebt ervoor gezorgd dat wij en onze gasten een hele leuke avond hebben gehad, onze hartelijke dank hiervoor.Het was te gek.

Karin en MichelBruiloft Landgoed Waterland
Stephan en Lianne

We willen je bij deze bedanken voor de geweldige avond die we gisteren hebben gehad. Wat heeft de dj super gedraaid en wat is het een groot feest geworden.We hebben echt enorm genoten en onze gasten ook! De communicatie vooraf aan de bruiloft hebben wij ook als erg prettig ervaren en hier zijn wij erg blij mee! Nogmaals bedankt voor alles!!

Stephan en LianneBruiloft Alfreds Dinner
Diewertje en Tim

Hierbij willen we jullie, jij en Martijn bedanken. Mede dankzij jullie is onze bruiloft een onvergetelijke dag geworden! De hele dag is precies zo verlopen als wij gehoopt hadden. Met ook precies de muziek die wij wilden horen. Wij hadden gekozen om niet voor disco etc te kiezen. Maar met Top 40, daarna lekkere house en te eindigen met een paar knallers. En dat werkte door Martijn perfect! Jong en oud stond op de dansvloer!

Diewertje en TimBruiloft Far Out Zandvoort

Met ervaring en enthousiasme,
al meer dan 15 jaar de keuze van vele bruidsparen.

15

Enthousiaste DJ’s

32.357

Tracks in onze muziekcollectie

161

Bezochte feestlocaties

1141

Succesvolle huwelijksfeesten

Prijslijst
downloaden

Wil je net als anderen een DJ op je bruiloft? Je kunt een voordelige DJ huren, voor de juiste muzikale ondersteuning tijdens het feest. Een overzicht met de mogelijkheden en bijbehorende prijzen voor een fantastisch huwelijksfeest ontvang je van ons per email.

Persoonlijke demo
aanvragen

Graag nodigen wij iedereen geheel vrijblijvend uit in onze demonstratie ruimte voor een persoonlijk advies. We kunnen hier alle wensen doornemen, en onze mogelijkheden voor het feest laten zien en horen en deze afstemmen op het feest en feestlocatie.