Trouwen met een DJ en professionele verlichting

Willen jullie met een DJ trouwen, een diskjockey die tijdens het feest op de bruiloft zorgt voor alle platen die jullie graag willen horen? Onze DJ’s beschikken over een uitgebreide ervaring en werken bovendien al jaren met professionele apparatuur en complete sets voor verlichting. Dat betekent dat zij de kennis en kunde in huis hebben om jullie bruiloftsfeest tot een waar spektakel te maken, waarin jullie samen het stralende middelpunt vormen. Wisten jullie bovendien dat met een DJ trouwen vaak voordeliger is dan de huur van een band, terwijl de DJ geen pauze neemt en alle genres binnen de muziek voor jullie kan draaien?

Voordelig met een DJ trouwen

Jullie kunnen heel voordelig met een DJ trouwen, waardoor jullie kunnen rekenen op een geslaagd feest waarbij niets ontbreekt. Dankzij het scherpe tarief voor de ervaren DJ blijft er budget over voor bijvoorbeeld de catering, de verlichting en de aankleding. We kunnen jullie daar uiteraard ook uitstekend mee van dienst zijn, of ervoor zorgen dat we de verschillende onderdelen netjes op elkaar afstemmen. Op die manier ontstaat er een zeer geslaagde bruiloft, die het begin van jullie officiële leven samen op een prachtige wijze zal inluiden.

Professionele (disco)verlichting

We zorgen op al die locaties voor zowel een ervaren DJ als bijvoorbeeld professionele verlichting. Jullie kunnen wat dat betreft niet alleen met een DJ trouwen, we zorgen er met de verlichting daarnaast voor dat er een spetterende lichtshow plaatsvindt, of dat de sfeer en uitstraling van de locatie niets te wensen overlaat. Jullie kunnen met een DJ trouwen op de manier die jullie willen, binnen een waar spektakel van licht of juist op basis van een rustige uitstraling en fijne achtergrondmuziek met af en toe een verzoeknummer.

Ervaren DJ op jullie bruiloft

De ervaren DJ op jullie bruiloft zorgt ervoor dat jullie geen moment omkijken hebben naar de muziek. Willen jullie met een DJ trouwen die de muziek volledig vooraf voor jullie plant en nummers draait binnen een bepaald thema, of maken jullie liever gebruik van de verzoeknummers tijdens de avond en van jullie gasten?  Jullie kunnen op iedere gewenste locatie met een DJ trouwen, zowel in een knusse zaal als op een grote accommodatie met ruimte voor 100 man of meer.

Kies voor de
zekerheid van

een bijzondere
herinnering

  • Ervaren DJ’s met minimaal vijf jaar bruiloft-ervaring
  • Meer dan twintig jaar allround bruiloftervaring op meer dan 150 locaties in Nederland
  • Meer dan 15 DJ’s, dus altijd een back-up DJ beschikbaar in geval van calamiteiten
  • Jullie wensen staan centraal
  • Vooraf geven wij een privé demonstratie in onze demoruimte
  • Custom made, super chique DJ meubels en apparatuur

Waarom Raphael van der Vaart en Silvie Meis kozen voor onze DJ

Celebration heeft zeer ervaren bruiloft DJ’s. Dit betekent dat zij aanvoelen wat er nodig is om een fantastische feestavond te creëren. Een DJ die allround muziek draait en gegarandeerd zorgt voor een volle dansvloer. Zo weten jullie zeker dat alle gasten zich vermaken.

Ontdek onze mogelijkheden,
laat je inspireren en organiseer een bijzonder feest

DJ Shows

DJ show

Professionele DJ’s en drive in shows voor jullie huwelijksfeest

DJ Trouwen

DJ met saxofonist

Een hippe muzikale verassing voor jullie gasten.

Bruiloft DJ voor jullie trouwfeest

Referenties

Lees de ervaringen van de bruidsparen die jullie voorgingen.

Met ervaring en enthousiasme,
al meer dan 15 jaar de keuze van vele bruidsparen.

15

Enthousiaste DJ’s

32.357

Tracks in onze muziekcollectie

161

Bezochte feestlocaties

1141

Succesvolle huwelijksfeesten

Enthousiaste reacties. Daar worden we blij van.

Jeroen en Brendie

We willen je nogmaals bedanken voor een fantastische avond!! We hebben genoten, van het begin tot het eind!! En super hoe je met mijn zoon Teun bezig was, je hebt een jongetje de avond van zijn leven bezorgd!! En zijn papa ook..Kippenvel en tranen in mijn ogen..

Dank, dank, dank.. En nu sparen maar..

Jeroen en BrendieBruiloft SunSeaBar Wijk aan Zee
Karin en Michel

Omdat we vrij snel na ons huwelijk op reis zijn gegaan hebben we nog niet de kans gehad je te bedanken voor de superavond die wij hebben gehad op Waterland. Jij als DJ hebt ervoor gezorgd dat wij en onze gasten een hele leuke avond hebben gehad, onze hartelijke dank hiervoor.Het was te gek.

Karin en MichelBruiloft Landgoed Waterland
Stephan en Lianne

We willen je bij deze bedanken voor de geweldige avond die we gisteren hebben gehad. Wat heeft de dj super gedraaid en wat is het een groot feest geworden.We hebben echt enorm genoten en onze gasten ook! De communicatie vooraf aan de bruiloft hebben wij ook als erg prettig ervaren en hier zijn wij erg blij mee! Nogmaals bedankt voor alles!!

Stephan en LianneBruiloft Alfreds Dinner
Diewertje en Tim

Hierbij willen we jullie, jij en Martijn bedanken. Mede dankzij jullie is onze bruiloft een onvergetelijke dag geworden! De hele dag is precies zo verlopen als wij gehoopt hadden. Met ook precies de muziek die wij wilden horen. Wij hadden gekozen om niet voor disco etc te kiezen. Maar met Top 40, daarna lekkere house en te eindigen met een paar knallers. En dat werkte door Martijn perfect! Jong en oud stond op de dansvloer!

Diewertje en TimBruiloft Far Out Zandvoort

Prijslijst
downloaden

Willen jullie ook trouwen met een DJ die de beste muziek draait op jullie feest? Een overzicht met de mogelijkheden en bijbehorende prijzen voor een fantastisch huwelijksfeest ontvang je van ons per email. Wij controleren dan vooraf gelijk wij nog beschikbaar zijn.

Persoonlijke demo
aanvragen

Graag nodigen wij iedereen geheel vrijblijvend uit in onze demonstratie ruimte voor een persoonlijk advies. We kunnen hier alle wensen doornemen, en onze mogelijkheden voor het feest laten zien en horen en deze afstemmen op het feest en feestlocatie.