Luxe bruiloft met DJ en complete show organiseren

Wil je een luxe bruiloft organiseren, waarbij alles klopt? Wij helpen je de mooiste dag van jullie leven te organiseren, op basis van een DJ, een lichtshow en bijvoorbeeld stijlvolle aankleding. Wil je gebruik maken van een verlichte dansvloer, een professionele geluidsinstallatie en een DJ set waar onze ervaren DJ goed mee uit de voeten kan? We brengen de verschillende elementen bij elkaar, zodat jullie een luxe bruiloft kunnen vieren waarbij de puntjes allemaal op de ‘i’ staan.

Organiseer je eigen luxe bruiloft,
laat je inspireren en organiseer een bijzonder feest

DJ op een bruiloft met drive in show

Stijlvolle aankleding

Weten jullie al precies hoe de luxe bruiloft eruit dient te komen te zien, of zijn jullie aan de andere kant juist op zoek naar inspiratie op dat gebied? We zorgen graag voor het uitlichten van de locatie, om voor de gewenste sfeer en uitstraling te zorgen. We denken graag mee over de organisatie van jullie luxe bruiloft, om de mooiste dag van jullie leven te kunnen garanderen. Willen jullie meer weten over de mogelijkheden van een luxe bruiloft, en de tarieven voor onze  apparatuur? Neem vrijblijvend contact op, we horen graag van jullie.

DJ Shows

Luxe bruiloft met DJ

Tijdens een luxe bruiloft mag een DJ natuurlijk niet ontbreken, dat is dé trend van dit moment. Een DJ draait jullie favoriete nummers en neemt verzoekjes aan van de gasten, of houdt zich juist aan het thema of het genre dat jullie hebben afgesproken. De DJ neemt geen pauze en bouwt de muziek langzaam op richting een spectaculaire afsluiting, of zorgt er vanaf het eerste moment voor dat de voetjes van de vloer gaan op de dansvloer binnen jullie accommodatie. Een DJ met Saxofonist maakt jullie luxe bruiloft helemaal compleet.

DJ Bruiloft openingsdans

Spetterende lichtshow

We kunnen de luxe bruiloft voorzien van de gewenste sfeerverlichting of verfraaien met diverse vormen van discoverlichting, waarmee we bovendien kunnen zorgen voor een spetterende lichtshow. Wil je tijdens de bruiloft al je gasten verrassen en verbazen met het licht zoals je dat vindt in de goede clubs? Wij zorgen er met onze professionele verlichting voor dat jullie alles in huis hebben voor een luxe bruiloft, waarbij het qua licht en geluid in ieder geval aan niets zal ontbreken.

Prijslijst
downloaden

Willen jullie meer weten over de mogelijkheden van een luxe bruiloft, of de tarieven voor onze A-merk apparatuur? Een overzicht met de mogelijkheden en bijbehorende prijzen voor een luxe bruiloft ontvang je van ons per email.

Persoonlijke demo
aanvragen

Graag nodigen wij iedereen geheel vrijblijvend uit in onze demonstratie ruimte voor een persoonlijk advies. We kunnen hier alle wensen doornemen, en onze mogelijkheden voor het feest laten zien en horen en deze afstemmen op het feest en feestlocatie.