Marokkaanse bruiloft met muziek en dans organiseren

Een Marokkaanse bruiloft duurt twee dagen, de voorbereiding hiervoor neemt doorgaans 6 maanden of meer in beslag. De festiviteiten staan los van het huwelijk voor de Nederlandse wet, het gaat om een afzonderlijke gelegenheid waarbij diverse rituelen en gebruiken een rol spelen. Wij kunnen jullie uitstekend van dienst zijn met geluid en licht voor de Marokkaanse bruiloft, zodat bijvoorbeeld de onderdelen met muziek en dans optimaal tot hun recht komen.

Bruiloft in twee dagen

Een Marokkaanse bruiloft vindt verdeeld over twee dagen plaats, wij zorgen tijdens de beiden dagen graag voor de juiste ondersteuning met apparatuur. Willen jullie tijdens de eerste en tweede dag gebruik maken van een geluidsinstallatie en de verlichting, of is er sprake van andere specifieke wensen? We zorgen tijdens de gehele Marokkaanse bruiloft voor de apparatuur die jullie nodig hebben, of kunnen op voorhand nadenken over de materialen die helpen het tot de mooiste dagen van jullie leven te maken.

Professionele apparatuur huren

De juiste professionele apparatuur helpt tijdens een Marokkaanse bruiloft om niets aan het toeval over te laten. Zijn jullie druk bezig met de voorbereidingen, nadat eerder al de bruiloft voor de Nederlandse wet heeft plaatsgevonden? Tijdens een Marokkaanse bruiloft is er ruimte voor twee dagen van rituelen en feest, met de juiste professionele apparatuur laten jullie niets aan het toeval over en zorgen we ervoor dat alles verloopt zoals gepland. Uiteraard kunnen we meedenken over de juiste geluidsinstallatie en verlichting, bijvoorbeeld op basis van de locatie die jullie in gedachten hebben voor de Marokkaanse bruiloft.

Muziek en dans tijdens de bruiloft

Uiteraard is er tijdens een Marokkaanse bruiloft veel ruimte voor muziek en dans, met onze professionele apparatuur zorgen jullie ervoor dat dit optimaal klinkt. Jullie kunnen gebruik maken van een professionele installatie, uitstekend geschikt voor de ruimte die jullie op het oog hebben. Gaat het om een grote locatie, of aan de andere kant juist om een knusse accommodatie voor een kleiner aantal genodigden? We stemmen de apparatuur er graag op af.

Kies voor de zekerheid van een bijzondere herinnering

  • Ervaren DJ’s met minimaal vijf jaar bruiloft-ervaring
  • Meer dan twintig jaar allround bruiloftervaring op meer dan 150 locaties in Nederland
  • Meer dan 15 DJ’s, dus altijd een back-up DJ beschikbaar in geval van calamiteiten
  • Jullie wensen staan centraal
  • Vooraf geven wij een privé demonstratie in onze demoruimte
  • Custom made, super chique DJ meubels en apparatuur

Ontdek onze mogelijkheden,
laat je inspireren en organiseer een bijzonder huwelijksfeest

DJ Shows

Premium DJ Shows

De DJ mixt de beste dansbare muziek op jullie feest, alles uitgelicht met een prachtige lichtshow en een mooi DJ meubel.

DJ met Saxofonist

DJ met saxofonist

Wat dacht je van een DJ met een saxofonist? De DJ mixt de beste dansmuziek en de saxofonist improviseert er op los!

DJ Bruiloft openingsdans

Ervaren DJ’s

Met veel enthousiasme hebben onze ervaren bruiloft DJ’s al menig huwelijksfeest van een spetterende muzikale afsluiting voorzien.

Prijslijst
downloaden

Benieuwd naar de mogelijkheden met onze apparatuur voor een Marokkaanse bruiloft? Een overzicht met de mogelijkheden en bijbehorende prijzen voor een fantastisch huwelijksfeest ontvang je van ons per email.

Persoonlijke demo
aanvragen

Graag nodigen wij iedereen geheel vrijblijvend uit in onze demonstratie ruimte voor een persoonlijk advies. We kunnen hier alle wensen doornemen, en onze mogelijkheden voor het feest laten zien en horen en deze afstemmen op het feest en feestlocatie.