Drive in show
trouwen met een ervaren DJ

Wil je met een drive in show trouwen, waarbij niets te gek is en het dak er werkelijk af zal knallen? Zoek je naar een DJ die de dansvloer binnen een mum van tijd vol weet te draaien en een feest waar zowel jullie als de gasten het nog lang over hebben? Wij kunnen jullie er uitstekend mee van dienst zijn. Jullie kunnen met een drive in show trouwen, waarbij de muziek en de verlichting samen leiden tot een geweldig spektakel op de mooiste dag van jullie leven.

Voordeel van een ervaren DJ

Willen jullie met een drive in show trouwen? Wij zorgen voor een ervaren DJ, die als geen ander weet wat het is om de muziek op de meest belangrijke dag in jullie leven te draaien. Onze DJ kent de huidige hits en is op de hoogte van het genre dat jullie graag horen. Uiteraard kunnen jullie verzoekjes doorgeven, zowel tijdens het feest als vooraf. Op die manier kunnen jullie met een drive in show trouwen die volledig is afgestemd op jullie wensen en ervoor zorgt dat alles zo soepel mogelijk verloopt.

Drive in show voor spektakel

Stellen die met een drive in show trouwen zorgen voor een waar spektakel, bijvoorbeeld met een verlichte dansvloer waar we graag voor zorgen. De oplichtende tegels zorgen ervoor dat zelfs de meest stugge gasten zich niet kunnen weerhouden van een klein dansje in het midden van de zaal of andere accommodatie. Onze DJ speelt hier handig op in om alle gasten wat losser in de heupen te krijgen, zodat trouwen met een drive in show altijd een groot succes vormt. Uiteraard kunnen we de inhoud van de drive in show vooraf bespreken en aanpassen aan jullie specifieke wensen.

Met een drive in show trouwen

Jullie kunnen op die manier met een drive in show trouwen die volledig aansluit bij jullie idee van een bruiloft, of aan de andere kant juist zorgt voor spectaculaire verrassingen. Houden jullie van een onverwachte wending of stippelen jullie alles vooraf liever uit? Wat dacht je van een DJ met saxofonist, een percussionist of het uitlichten van jullie locatie in een themakleur, de mogelijkheden zijn eindeloos. Wij zorgen ervoor met onze drive in show op jullie bruiloft en alle andere wensen die jullie hebben.

Kies voor de
zekerheid van

een geslaagd
huwelijksfeest

  • Ervaren DJ’s met minimaal vijf jaar bruiloft-ervaring
  • Meer dan twintig jaar allround bruiloftervaring op meer dan 150 locaties in Nederland
  • Meer dan 15 DJ’s, dus altijd een back-up DJ beschikbaar in geval van calamiteiten
  • Jullie wensen staan centraal
  • Vooraf geven wij een privé demonstratie in onze demoruimte
  • Custom made, super chique DJ meubels en apparatuur

Waarom Raphael van der Vaart en Silvie Meis kozen voor onze DJ

Celebration heeft stijlvolle drive in shows en zeer ervaren DJ’s voor jullie trouwen. Dit betekent dat zij aanvoelen wat er nodig is om een fantastische feestavond te creëren. Een DJ die allround muziek draait en gegarandeerd zorgt voor een volle dansvloer. Zo weten jullie zeker dat alle gasten zich vermaken.

Ontdek onze mogelijkheden,
laat je inspireren en organiseer een bijzonder feest

DJ Shows

Reacties van bruidsparen

Lees de ervaringen van andere bruidsparen voor wie wij het huwelijksfeest verzorgden.

DJ Show deluxe

Drive in show

Bekijk de mogelijkheden van onze drive in shows op  jullie trouwfeest.

Bruiloft DJ voor jullie trouwfeest

DJ met saxofonist

Organiseer een bijzonder trouwfeest met een DJ en saxofonist, verras jullie gasten!

Met ervaring en enthousiasme,
al meer dan 15 jaar de keuze van vele bruidsparen.

15

Enthousiaste DJ’s

32.357

Tracks in onze muziekcollectie

161

Bezochte feestlocaties

1141

Succesvolle huwelijksfeesten

Enthousiaste reacties. Daar worden we blij van.

We willen je nogmaals bedanken voor een fantastische avond!! We hebben genoten, van het begin tot het eind!! En super hoe je met mijn zoon Teun bezig was, je hebt een jongetje de avond van zijn leven bezorgd!! En zijn papa ook..Kippenvel en tranen in mijn ogen..

Dank, dank, dank.. En nu sparen maar..

Jeroen en BrendieBruiloft SunSeaBar Wijk aan Zee

Omdat we vrij snel na ons huwelijk op reis zijn gegaan hebben we nog niet de kans gehad je te bedanken voor de superavond die wij hebben gehad op Waterland. Jij als DJ hebt ervoor gezorgd dat wij en onze gasten een hele leuke avond hebben gehad, onze hartelijke dank hiervoor.Het was te gek.

Karin en MichelBruiloft Landgoed Waterland

We willen je bij deze bedanken voor de geweldige avond die we gisteren hebben gehad. Wat heeft de dj super gedraaid en wat is het een groot feest geworden.We hebben echt enorm genoten en onze gasten ook! De communicatie vooraf aan de bruiloft hebben wij ook als erg prettig ervaren en hier zijn wij erg blij mee! Nogmaals bedankt voor alles!!

Stephan en LianneBruiloft Alfreds Dinner

Hierbij willen we jullie, jij en Martijn bedanken. Mede dankzij jullie is onze bruiloft een onvergetelijke dag geworden! De hele dag is precies zo verlopen als wij gehoopt hadden. Met ook precies de muziek die wij wilden horen. Wij hadden gekozen om niet voor disco etc te kiezen. Maar met Top 40, daarna lekkere house en te eindigen met een paar knallers. En dat werkte door Martijn perfect! Jong en oud stond op de dansvloer!

Diewertje en TimBruiloft Far Out Zandvoort

Prijslijst
downloaden

Willen jullie met een drive in show trouwen, of meer weten over de tarieven? Een overzicht met de mogelijkheden en bijbehorende prijzen voor een fantastisch huwelijksfeest ontvang je van ons per email. Wij controleren dan vooraf gelijk wij nog beschikbaar zijn voor jullie feest.

Persoonlijke demo
aanvragen

Graag nodigen wij iedereen geheel vrijblijvend uit in onze demonstratie ruimte voor een persoonlijk advies. We kunnen hier alle wensen doornemen, en onze mogelijkheden voor het feest laten zien en horen en deze afstemmen op het feest en feestlocatie.