Prijslijst bruiloft dj's & shows

Download de prijslijst
ontvang alle mogelijkheden.

Wat heeft de dj super gedraaid

We willen je bij deze bedanken voor de geweldige avond die we gisteren hebben gehad. Wat heeft de dj super gedraaid en wat is het een groot feest geworden.We hebben echt enorm genoten en onze gasten ook!
De communicatie vooraf aan de bruiloft hebben wij ook als erg prettig ervaren en hier zijn wij erg blij mee! Nogmaals bedankt voor alles!!

Stephan en LianneHuwelijksfeest bij Alfreds Diner

Het was een geweldig feest

We willen je nogmaals hartelijk danken dat je op onze bruiloft bij de Orangerie de hele avond fantastisch gedraaid hebt! Ons trouwfeest was in één woord GEWELDIG! Je voelde de sfeer goed aan en we hebben zelfs gasten zien dansen die normaal gesproken niet zo snel op de dansvloer te vinden zijn. We hebben ook veel complimenten gehad op de Indiase nummers die je gedraaid hebt. 🙂 Het was een geweldig feest, waar we met veel plezier aan terug denken.

Yvonne en SauravHuwelijksfeest Orangerie Elswout

Wat een topfeest hebben wij gehad

Wat een topfeest hebben wij afgelopen vrijdag gehad. De dansvloer is non stop bezet geweest en daar zijn wij je zeer dankbaar voor. Muziek paste prima bij ons en onze gasten en we hebben ook veel complimenten gehad.Bijgaand nog een actiefoto.

Richard en KimHuwelijksfeest De Kust in Wijk aan Zee