Enthousiaste reacties. Daar worden we blij van.

Nogmaals hartelijk dank voor het fantastische feest

Bruiloft : Asley en Suzan

We zijn inmiddels weer terug van onze honeymoon en de ervaring van onszelf maar ook onze gasten was dat iedereen het een fantastisch feest vond waarbij vanaf het begin af aan iedereen aan het dansen was tot op het moment dat de muziek uit moest, en niemand wilde stoppen met dansen! We vonden het een geweldig feest wat niet had gekund zonder jullie muziek kwaliteit. Nogmaals hartelijk dank voor het fantastische feest.

Bruiloft Duin en Kruidberg

Het feest zelf was dan ook een groot succes

Bruiloft : Sabine en Pieter

Hoi Gilbert,

Bedankt voor je email. In aanloop naar onze bruiloft is CelebrationEvents echt overgekomen al een professioneel bedrijf. Na een bezoek en een gesprek bleek al snel dat ze werkte met goede apparatuur en dat al onze wensen m.b.t het feest uitgewerkt konden worden. De communicatie verliep uitstekend, snelle respons op emails en even bellen was ook geen probleem. Het feest zelf was dan ook een groot succes. Alle apparatuur werkte goed en de DJ wist een goede balans te vinden tussen de wensen van bruid en bruidegom en de gasten. Bedankt voor de leuke avond!

De dj was erg goed en speelde met de muziek super in op het publiek

Bruiloft : Arjan en Jody

Hoi Gilbert,

Wij hebben afgelopen zaterdag een super leuk feest gehad. De dj was erg goed en speelde met de muziek super in op het publiek. Bedankt voor de leuke avond.

DJ Jim op de bruiloft van Arjan

Het was een geweldig feest

Bruiloft : Yvonne en Saurav

Hi Gilbert,

We willen je nogmaals hartelijk danken dat je op onze bruiloft bij de Orangerie de hele avond fantastisch gedraaid hebt! Ons trouwfeest was in één woord GEWELDIG! Je voelde de sfeer goed aan en we hebben zelfs gasten zien dansen die normaal gesproken niet zo snel op de dansvloer te vinden zijn. We hebben ook veel complimenten gehad op de Indiase nummers die je gedraaid hebt. :) Het was een geweldig feest, waar we met veel plezier aan terug denken.
DJ op Bruiloft bij Orangerie Elswout

Wat heeft de dj super gedraaid

Bruiloft : Stephan en Lianne

Hoi Gilbert,

We willen je bij deze bedanken voor de geweldige avond die we gisteren hebben gehad. Wat heeft de dj super gedraaid en wat is het een groot feest geworden.We hebben echt enorm genoten en onze gasten ook!
De communicatie vooraf aan de bruiloft hebben wij ook als erg prettig ervaren en hier zijn wij erg blij mee! Nogmaals bedankt voor alles!!
Bruilofts feest Stephan & Lianne-135

Wat een topfeest hebben wij gehad

Bruiloft : Richard en Kim

Beste Bas,

Wat een topfeest hebben wij afgelopen vrijdag gehad. De dansvloer is non stop bezet geweest en daar zijn wij je zeer dankbaar voor. Muziek paste prima bij ons en onze gasten en we hebben ook veel complimenten gehad.Bijgaand nog een actiefoto.
Huwelijksfeest met bruiloftdj

fantastische avond met goede muziek

Bruiloft : Emma en JP

Hi Gilbert

Bedankt voor de fantastische avond met goede muziek! Iedereen heeft erg genoten. Heel erg bedankt.

DJ Bruiloft Landgoed Groenedaal

Kippenvel en tranen in mijn ogen..

Bruiloft : Jeroen en Brendie

Hoi Gilbert,

We willen je nogmaals bedanken voor een fantastische avond!! We hebben genoten, van het begin tot het eind!! En super hoe je met mijn zoon Teun bezig was, je hebt een jongetje de avond van zijn leven bezorgd!! En zijn papa ook..Kippenvel en tranen in mijn ogen..

Dank, dank, dank.. En nu sparen maar..

Bruiloft Sunseabar Jeroen en brendie

huwelijksfeest was een groot succes

Bruiloft : Maiko en Andriana

Hi Gilbert, Ons huwelijksfeest was een groot succes! Wij hebben erg genoten en onze gasten ook. De muziek was helemaal top. Veel dank dan ook aan DJ Jim voor zijn goede muziekkeuze en zijn flexibiliteit voor draaien van de verschillende muziekstijlen. Hierbij nog wat foto’s van de avond. Misschien wil je die ook aan hem doorsturen.

P.S. de flashmob was ook helemaal geslaagd en, ondanks dat jij je bijna had versproken, een hele grote verassing 🙂

Het was een ontzettend leuk feest

Bruiloft : Peter en Ellen

Goedenavond,

We willen jullie langs deze weg nog bedanken voor de fantastische muziek die tijdens ons huwelijksfeest werd! Het was een ontzettend leuk feest en dat is zeker mede te danken aan de heerlijke muziek.
Onze oudste dochter was om 00.00 uur jarig en daar heeft de DJ echt een feestje van gemaakt. Hij betrok haar zo leuk bij het feest! Ze vond het prachtig!
Nogmaals bedankt!

zelden zo’n goed feest mee gemaakt

Bruiloft : Pascal en Mick

Hallo Gilbert,

Wij willen jullie héél erg bedanken voor een geweldig feest! Toevallig hadden wij het afgelopen vrijdag nog over onze bruiloft en de muziek die er gedraaid werd. Al onze gasten waren laaiend enthousiast en hebben zelden zo’n goed feest mee gemaakt. Toen de DJ eenmaal begon te draaien, is niemand meer van de dansvloer geweest

In één woord; GEWELDIG!!

De DJ speelde goed in op de avond zelf

Bruiloft : Richard en Madelon

Hoi Gilbert,

Onze bruiloft staat nog redelijk vers in ons geheugen. We hebben veel positieve reacties gekregen op de muziek van ons feest. Vooral van ’20ers en 30ers’. De DJ speelde goed in op de avond zelf, hij kreeg evengoed alle leeftijden op de dansvloer. Tot de polonaise aan toe. Jammer dat hij ons verzoeknummer vergeten was/niet aan toe kwam, maar dat hebben onze gasten niet gemerkt.

geweldige bruiloft!

Bruiloft : Monika & Maarten

Goedemorgen Gilbert en Bas,

Wij wilde jullie nog even bedanken voor het mede mogelijk maken van onze geweldige bruiloft!

Top DJ, Top Saxofonist en een Schitterende Celebration Events Setting, het was een knalfeest!

Wij hebben genoten!

Bruiloft Koster Beverwijk Maarten en Monika

DJ voelde het feestje goed aan

Bruiloft : Rein en Esther

Beste Gilbert, Dank je wel voor je email. De feestavond was uitstekend geregeld! De DJ voelde het feestje goed aan en nogmaals dank voor de samenwerking met de videograven m.b.t het geluid. We zullen jullie zeker aanraden!

Builoft Hooge Vuursche Rein en Esther

van het begin tot het eind feest

Bruiloft : Wesley en Maaike

Wij willen je bij deze laten weten dat we echt een top feest gehad hebben afgelopen vrijdag in Westerhout. De DJ heeft het echt goed gedaan, want het was van het begin tot het eind feest. Er was een leuke klik met onze saxofonist, dus dat ging ook helemaal top! We hebben alleen maar zeer enthousiaste reacties ontvangen.

Bruiloft Restaurant Westerhout

superavond die wij hebben gehad

Bruiloft : Karin en Michel

Beste Gilbert, Omdat we vrij snel na ons huwelijk op reis zijn gegaan hebben we nog niet de kans gehad je te bedanken voor de superavond die wij hebben gehad op Waterland. Jij als DJ hebt ervoor gezorgd dat wij en onze gasten een hele leuke avond hebben gehad, onze hartelijke dank hiervoor.Het was te gek.

Huwelijk Landgoed Waterland Karin Michael

hij heeft echt super goed gedraaid

Bruiloft : Robert en Bianca

Hoi Gilbert, Ik wil DJ Phillip via deze weg nog bedanken, hij heeft ons een Super avond gegeven alles was Top. De openingsdans was ook heel leuk die we van jullie hebben gekregen. ik hoop dat Phillip het ook naar ze zin heeft gehad hij heeft echt super goed gedraaid. We hebben echt zoveel complimenten gekregen van onze gasten. Het volgende feest die we ooit weer gaan geven denken we zeker aan jullie. Echt bedankt.

Bruiloft Wapen van Haarzuylen

het was echt een mooi feest!

Bruiloft : Jeanette en Robin

Inmiddels zijn wij een week getrouwd en kunnen wij terug kijken op een ontzettend mooie dag! Nog steeds wordt er over deze dag nagepraat. Wij hebben genoten van de muziek, alles wat wij wenste werd er gedraaid. Zelfs het happy hardcore nummer was echt TOP! Alsof je het wist 😉 . Iedereen vond het geweldig en de voetjes gingen ook lekker los op de dansvloer, eigenlijk zoals het hoort op een goed feestje. Het is misschien wat raar om te zeggen van je eigen feest, maar het was echt een mooi feest! Mede dankzij jouw muziek, mooie belichting en goede draaikunsten.

Groeten, Jeanette en Robin

Trouwen Chateau Martquette Heemskerk

precies de muziek die wij wilden horen

Bruiloft : Diewertje en Tim

Hierbij willen we jullie, jij en Martijn bedanken. Mede dankzij jullie is onze bruiloft een onvergetelijke dag geworden! De hele dag is precies zo verlopen als wij gehoopt hadden. Met ook precies de muziek die wij wilden horen. Wij hadden gekozen om niet voor disco etc te kiezen. Maar met Top 40, daarna lekkere house en te eindigen met een paar knallers. En dat werkte door Martijn perfect! Jong en oud stond op de dansvloer!

Ps, de eigenaresse van strandtent heeft ook direct jullie site gevraagd, want die waren erg enthousiast! Nogmaals bedankt voor de prachtige dag!

Bruiloft Far Out Zandvoort

je voelde onze wensen en die van de gasten goed aan

Bruiloft : Emiel en Roxanne

Beste Gilbert,

De tijd vliegt en inmiddels zijn Emiel en ik alweer ruim een maand getrouwd. We hebben genoten van de dag: natuurlijk van elkaar, maar ook van onze gasten, de ceremonie, de receptie, het diner en uiteraard van het feest! Het werd een feest zoals we vooraf hoopten: iedereen op de dansvloer! We hebben zelfs de taxi later laten komen, zodat we nog drie extra nummertjes mee konden dansen… Je voelde onze wensen en die van de gasten goed aan, de sfeer zat er goed in: kortom, we hebben genoten! Bedankt!

Bruiloft Oude Slot Roxanne Emiel

dankzij jullie is het helemaal goed gekomen met het feest

Bruiloft : Frank en Irma

Beste Gilbert,Graag bedanken wij jullie nog voor een super avond !. We vinden het echt fantastisch dat we jullie nog op het laatst konden inschakelen, nadat onze band had afgezegd. Dankzij jullie is het helemaal goed gekomen met het feest en hebben we een geweldige avond gehad. Al onze vrienden hebben het enorm naar hun zin gehad en lekker gedanst. Wij hebben zoveel positieve reacties gehad over die dag, echt leuk!! Ook hebben wij veel gedanst, zoals op de foto’s te zien is en vonden het dan ook erg jammer toen het feest was afgelopen.

Iedereen heeft genoten (zelfs oma van 86)

Bruiloft : Leanda en Joeri

Hi Gilbert, We hebben een fantastische dag gehad, precies zoals we het wenste…. misschien nog wel mooier! Jullie hebben daar een belangrijk onderdeel in gehad met de verzorging van de feestavond; TOP! Iedereen heeft genoten (zelfs oma van 86).

DJ op een bruiloft met drive in show

je hebt de muziek perfect aangepast aan de sfeer, helemaal top

Bruiloft : Silvia en Benno

Beste Gilbert, Bedankt voor het verzorgen van de muziek! We hebben mede dankzij jullie een topdag gehad! Je hebt de muziek perfect aangepast aan de sfeer, helemaal top. We gaan waarschijnlijk niet nog eens trouwen, maar we kunnen jullie zeker aanbevelen.

Bruiloft Kompas Loosdrecht

‘t was zooo aantrekkelijk om te dansen

Bruiloft : Chris en Tanja

Beste Gilbert, In verband met vertrek op Huwelijksreis the day after, nog niet in de gelegenheid geweest je even een mail te sturen om je te bedanken! Dank voor een fantastische avond met een spetterende varieteit aan muziek! (en tevens het horen van onze top 20!!!) Dat de hele avond de dansvloer gevuld zou zijn hadden we nooit verwacht, maar ‘t was zooo aantrekkelijk om te dansen – vraag – aanbod was perfect!!! Heel veel dank voor een geweldig DJ ‘show’ met perfect licht, zo een fantastische sfeer de hele avond! Grote complimenten! Wellicht tot ziens op een volgend feest!

Bruiloft Lindenhof Delft

Je voelde de sfeer fantastisch aan en het werd een knalfeest

Bruiloft : Leanda en Joeri

Beste Gilbert,

Op 27 april hebben wij op Landgoed Waterland de mooiste avond van ons leven beleefd, mede dankzij jouw bijdrage! De avond begon met een daverend optreden van de braziliaanse drumband, ondersteund door jou. Daarna barstte het feest gelijk los en is de dansvloer de hele avond volop benut. Je voelde de sfeer fantastisch aan en het werd een knalfeest. Zelfs onze opa en oma van 90 jaar hebben tot in de late uurtjes op de dansvloer gestaan. Hartelijk dank voor jouw super optreden en we zullen je zeker aan iedereen aanraden!

Landgoed Waterland Bruiloft Marlous Pieter

super gedraaid en de saxofonist was echt fantastisch

Bruiloft : Bas en Marijke

Beste Gilbert, Aangezien we afgelopen zaterdag jou, de saxofonist en Martijn na afloop niet meer gesproken hebben bij deze onze hartelijke dank voor de top avond. Martijn heeft super gedraaid en de saxofonist was echt fantastisch! We hebben heel veel positieve feedback op beidenvan onze gasten gekregen. Zou je hen namens ons willen bedanken?

Landgoed Waterland Bas Marijke

iedereen vond de muziek geweldig

Bruiloft : Saskia en Erik

Beste Gilbert,

We willen bij deze jou en de dj heel erg bedanken voor een geweldig feest dat we gehad hebben. Al onze gasten waren zeer te spreken over de dj! We hebben ons zeer goed vermaakt op de dansvloer.

Bruiloft DJ

de muziek was super… erg, erg leuke avond

Bruiloft : Christian en Mascha

Gilbert!!! namens mijzelf en de vrouw ONWIJS bedankt voor een topavond! iedereen had het naar de zin, en de muziek was super… erg, erg leuke avond…vandaag ook alleen maar complimenten gehad over de avond….de hele dag, van a tot z was top. het weer zat mee, de mensen die er moesten zijn waren er, eten was goed, noem maar op. echt niks waar we over kunnen klagen… nogmaals, thanx!! We gaan je zeker aanbevelen als we mensen tegenkomen die nog moeten trouwen. 🙂 ciao!

Bruiloft Chirstian Mascha Waterland Velsen

Jong en oud stond op de dansvloer

Bruiloft : Edwin en Kitty

Hallo Gilbert,

Hierbij willen we jullie, jij en Martijn bedanken. Mede dankzij jullie is onze bruiloft een onvergetelijke dag geworden! De hele dag is precies zo verlopen als wij gehoopt hadden. Met ook precies de muziek die wij wilden horen. Wij hadden gekozen om niet voor disco etc te kiezen. Maar met Top 40, daarna lekkere house en te eindigen met een paar knallers. En dat werkte door Martijn perfect! Jong en oud stond op de dansvloer!
Ps, de eigenaresse van strandtent heeft ook direct jullie site gevraagd, want die waren erg enthousiast! Nogmaals bedankt voor de prachtige dag!

iedereen vond de muziek geweldig

Bruiloft :Steven en Domique

Beste Gilbert,

wij vonden het een top feest en iedereen vond de muziek geweldig, en jou showopstelling prachtig!! Die vrouw van de Zeemeeuw was ook zeer te spreken over je en zei dat ze jou zeker gaat bellen in de toekomst.

een geweldige feestavond

Bruiloft : Edwin en Kitty

Beste Gilbert, Langzaam aan trekken de roze wolken op. We kijken terug op een bijzondere tijd met als hoogtepunt ons huwelijk op locatie en een geweldige feestavond. En daar heb jij een belangrijke rol in gespeeld. We zijn heel blij dat jij daar ook getuige van kon zijn en de sfeer zo goed ondersteunde met de juiste klanken en kleuren. We hebben er veel tijd in gestoken en vonden jouw betrokkenheid bij onze ideeen erg goed al vanaf ons eerste gesprek. Natuurlijk maak je een draaiboek ter ondersteuning, maar het staat met de ervaring en de routine die je meebrengt en dat is prima gelukt. Het was mooi, intiem, en uitbundig op de juiste momenten. En dat heb je met Celebrations fantastisch ondersteunt met de opstelling, de muziek, de shooters en de multimedia show. Dat laatste was ook een knaller.. Niet alleen foto’s van onszelf, maar ook van veel van onze gasten. Jij was er niet alleen maar bij, maar je was eigenlijk ook één van de gasten, alsof je midden in de zaal stond. De oudste gast die je op de dansvloer kreeg was onze oma van 93 en die heeft het ook reuze naar d’r zin gehad. Er wordt nog steeds over gesproken. Dank Gilbert het was goed!

Bruiloft Edwin en Kitty Wildeman Santpoort

Een ervaren DJ voor jullie bruiloft al vanaf € 495,-
inclusief apparatuur.

Ontvang de prijslijst met alle mogelijkheden voor jullie feest

Persoonlijke
demo
aanvragen

Beoordeel zelf de kwaliteit

Graag nodigen wij iedereen geheel vrijblijvend uit in onze demonstratie ruimte voor een persoonlijk advies. We kunnen hier alle wensen doornemen, en onze mogelijkheden voor het feest laten zien en horen en deze afstemmen op het feest en feestlocatie. Jullie hebben keuze uit verschillende shows, hierdoor is er voor elke locatie een passende show.