Ervaren en enthousiaste DJ’s
inclusief apparatuur en verlichting

Bruiloft DJ

Celebration Basic

Het begint met de basis. Als de basis goed is, volgt de rest. Bij ons krijgt je bij de basis al een prachtige opzet voor een feest. Een fraai vormgegeven DJ-booth, LED verlichting, een goed geluidssysteem dat aangepast wordt aan het aantal gasten. Basic, want feesten hoeft niet duur te zijn.

White wedding show

Celebration White

De Celebration White, bestaat uit een hoogglans Wit DJ meubel. De verlichting bestaat uit 8 High power LED Spot, maar kan verder worden uitgebreid. De showopstelling kan worden aangevuld met witte elementen die zijn voorzien van LED verlichting Incl. allround DJ.

Celebration Zilver

Celebration Zilver

Een chique bruiloft of een juist Bling Bling bruiloft organiseren? Plaats de DJ de achter dit glimmende DJ meubel en laat de muziek, de verlichting en de aankleding de rest doen. In combinatie met onze spiegelbollen een “schitterende” basis voor een avond vol glitter en glamour.

Aanvullende verlichting,
om jullie feest nog mooier te maken

Celebration Extra pakket

Celebration Extra

CelebrationExtra is een aanvullend verlichtingspakket met daarin 8 gekleurde LED spots, 1 spiegelbol van 50 cm en 2 lichteffecten alles opgehangen boven de DJ. De 2 lichteffecten projecteren felle kleuren en afbeeldingen op wanden, plafond, de dansvloer en de spiegelbol.

DJ Show deluxe

Celebration DeLuxe

Het aanvullende verlichtingspakket Celebration DeLuxe bestaat uit een combinatie combinatie van Trusspilaren met lichteffecten en LED AirTubes. Deze opstelling is uitbreidbaar met extra vloerspots, spiegelbollen, laser en Video.

Persoonlijke demo aanvragen

Graag nodigen wij iedereen geheel vrijblijvend uit in onze demonstratie ruimte voor een persoonlijk advies. We kunnen hier alle wensen doornemen, en onze mogelijkheden voor het feest laten zien en horen en deze afstemmen op het feest en feestlocatie. Jullie hebben keuze uit verschillende shows, hierdoor is er voor elke locatie een passende show.