Celebration Zilver

Ontdek de combinatie van kwaliteit en ervaring,
organiseer een geweldig feest met onze dj shows

Bruiloft DJ

Basic

Het begint met de basis. Als de basis goed is, volgt de rest. Bij ons krijgt je bij de basis al een prachtige opzet voor een feest. Een fraai vormgegeven DJ-booth, LED verlichting, een goed geluidssysteem dat aangepast wordt aan het aantal gasten. Basic, want feesten hoeft niet duur te zijn.

White wedding show

White

De Celebration White, bestaat uit een hooglans Wit DJ meubel. De verlichitng bestaat uit 8 High power LED Spot, maar kan verder worden uitgebreid. De showopstelling kan worden aangevuld met witte elementen die zijn voorzien van LED verlichting Incl. allround DJ.

Celebration Extra pakket

Extra

CelebrationExtra is een aanvullend verlichtingspakket met daarin 8 gekleurde LED spots, 1 spiegelbol van 50 cm en 2 lichteffecten alles opgehangen boven de DJ. De 2 lichteffecten projecteren felle kleuren en afbeeldingen op wanden, plafond, de dansvloer en de spiegelbol.

DJ Show deluxe

DeLuxe

Het aanvullende verlichtingspakket Celebration DeLuxe bestaat uit een combinatie combinatie van Trusspilaren met lichteffecten en LED AirTubes. Deze opstelling is uitbreidbaar met extra vloerspots, spiegelbollen, laser en Video.