• Basic Wedding show

Celebration Basic

Ontdek de combinatie van kwaliteit en ervaring,
organiseer een geweldig feest met onze dj shows

White wedding show

Celebration White

De Celebration White, bestaat uit een hooglans Wit DJ meubel. De verlichitng bestaat uit 8 High power LED Spot, maar kan verder worden uitgebreid. De showopstelling kan worden aangevuld met witte elementen die zijn voorzien van LED verlichting Incl. allround DJ.

Celebration Zilver

Een chique bruiloft of een juist Bling Bling bruiloft organiseren? Plaats de DJ de achter dit glimmende DJ meubel en laat de muziek, de verlichting en de aankleding de rest doen. In combinatie met onze spiegelbollen een “schitterende” basis voor een avond vol glitter en glamour.

Celebration Extra pakket

Celebration Extra

CelebrationExtra is een aanvullend verlichtingspakket met daarin 8 gekleurde LED spots, 1 spiegelbol van 50 cm en 2 lichteffecten alles opgehangen boven de DJ. De 2 lichteffecten projecteren felle kleuren en afbeeldingen op wanden, plafond, de dansvloer en de spiegelbol.

DJ Show deluxe

Celebration DeLuxe

Het aanvullende verlichtingspakket Celebration DeLuxe bestaat uit een combinatie combinatie van Trusspilaren met lichteffecten en LED AirTubes. Deze opstelling is uitbreidbaar met extra vloerspots, spiegelbollen, laser en Video.