Verlichtingspakket Extra

Ontdek de combinatie van kwaliteit en ervaring,
organiseer een geweldig feest met onze dj shows

Bruiloft DJ

Celebration Basic

Het begint met de basis. Als de basis goed is, volgt de rest. Bij ons krijgt je bij de basis al een prachtige opzet voor een feest. Een fraai vormgegeven DJ-booth, LED verlichting, een goed geluidssysteem dat aangepast wordt aan het aantal gasten. Basic, want feesten hoeft niet duur te zijn.

White wedding show

Celebration White

De Celebration White, bestaat uit een hooglans Wit DJ meubel. De verlichitng bestaat uit 8 High power LED Spot, maar kan verder worden uitgebreid. De showopstelling kan worden aangevuld met witte elementen die zijn voorzien van LED verlichting Incl. allround DJ.

Celebration Zilver

Een chique bruiloft of een juist Bling Bling bruiloft organiseren? Plaats de DJ de achter dit glimmende DJ meubel en laat de muziek, de verlichting en de aankleding de rest doen. In combinatie met onze spiegelbollen een “schitterende” basis voor een avond vol glitter en glamour.

DJ Show deluxe

Celebration DeLuxe

Het aanvullende verlichtingspakket Celebration DeLuxe bestaat uit een combinatie combinatie van Trusspilaren met lichteffecten en LED AirTubes. Deze opstelling is uitbreidbaar met extra vloerspots, spiegelbollen, laser en Video.